Waarom kiezen voor Finn Power?

Finn Power persmachines hebben wereldwijde bekendheid, dankzij de onovertroffen kwaliteit, nauwkeurigheid en gebruikersgemak. Waarom zou u kiezen voor Finn-Power? Bekijk de voordelen:

 

  1. Hoogste kwaliteit persmachines met meer dan 40 jaar ervaring.
   Finn Power staat wereldwijd bekend om zijn kwalitatieve en duurzame persmachines, die met meer dan 40 jaar productie-ervaring worden geproduceerd door Lillbacka Powerco. Finn Power biedt betrouwbare en nauwkeurige persmachines voor al uw productie behoeften.

 

  1. Nauwkeurigheid.
   Finn Power’s robuustheid, slimme constructie en het zorgvuldige testproces betekent dat er slechts een minimale kalibratie nodig is. De machines vergen weinig onderhoud; vergeet alleen niet om zo nu en dan te smeren en de nauwkeurigheid zal optimaal blijven.

 

  1. Technische ondersteuning.
   Onze monteurs vergen over de benodigde technische expertise en productkennis van alle type persen. De monteurs volgen de laatste trainingen bij de fabriek en staan zo voor u klaar voor uitgebreide technische ondersteuning.

 

  1. Duurzaamheid.
   Finn-Power machines bieden de hoogste en meest betrouwbare kwaliteit dankzij de vele jaren ervaring in product design, engineering en productie. De gebruiksvriendelijke functies maken ze eenvoudig te bedienen en garanderen betrouwbaarheid en een lange levensduur.

 

  1. Finn-Power – Kwaliteit voor u!
   De engineering en assemblage expertise in combinatie met de hoge kwaliteitscontrole en laatste testen van de procedures, leiden tot betrouwbare en nauwkeurige persmachines voor uw productie behoeften.

 

  1. Ergonomisch en eenvoudig te bedienen.
   Finn Power machines zijn eenvoudig te bedienen, te onderhouden en ergonomisch in gebruik. U kunt kiezen uit diverse accessoires om de prestaties en het gemak van uw Finn Power machine te verhogen.

 

 1. (Automatisch) Smeren van de glijplaten.
  De nauwkeurigheid blijft geoptimaliseerd door het smeren van de glijplaten, waardoor de frictie tussen de schuivende elementen minimaliseert. Smering voorkomt vroegtijdige slijtage van de vitale onderdelen die de nauwkeurigheid beïnvloeden en draagt bij aan een langere levensduur van de machine, tevens minimaliseert het de intervallen om de bedieningsunit te kalibreren. De glijplaten zijn zeer slijtvast.