Finn-Power “het merk”

Finn-Power is gestart in 1969 door oprichter en CEO Jorma Lillbacka. De eerste machines die werden gemaakt onder de handelsnaam Finn-Power waren slangenpersmachines en snijmachines.

Ieder jaar fabriceert Lillbacka Powerco Oy duizenden modellen crimpingmachines zoals: machines voor serieproductie en tafelmodellen. Ook worden er vele snijmachines en moerenkrimpmachines gefabriceerd. Ongeveer 95% van de geproduceerde machines wordt geëxporteerd naar het internationale dealer netwerk in meer dan 60 landen.

Finn-Power crimpingmachines worden geproduceerd door Lillbacka Powerco, zij hebben 40 jaar ervaring in het produceren van crimpingmachines. Finn-Power producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van diverse industrieën. Ze worden toegepast in de volgende industrieën: productie van hydrauliekslangen, automotive componenten, grondverzet, zware machines, spoor, marine, industrieële slangen en buizen, draad en kabelindustrie. Overal waar metaal, plastics, rubber en staalkabels worden vervormd of bewerkt kunnen Finn-Power producten worden gebruikt.

Finn-Power producten bieden de hoogst betrouwbare kwaliteit door de vele jaren ervaring in productdesign, engineering, ontwikkeling en productie. De Finn-Power producten zijn ontwikkeld en geproduceerd, door te luisteren naar de wensen van de klant en hierop in te spelen. Door de eenvoudige bediening zijn de machines makkelijk in gebruik en betrouwbaar en hebben een lange levensduur.